Zelf helikopter vliegen: neem plaats achter de stuurknuppel!

Heb je altijd zelf al eens in een helikopter willen vliegen en besturen? Dan is dit je kans om die droom waar te maken. Ervaar onder begeleiding van één van onze professionele piloten hoe het voelt om een helikopter zelf te besturen in een proefles. Het is een geweldige belevenis die je niet snel zult vergeten. 

Hoe ziet de dag er uit?

Op de dag dat jouw proefvlucht gepland staat kom je naar het vliegveld in Lelystad. Hier wordt je opgevangen met een lekker bakje koffie of thee. Je krijgt voorafgaand aan je vlucht een theorieles over de werking van de helikopter. Wanneer alles duidelijk is ga je naar je helikopter. Je neemt plaats naast een piloot en start de motoren. Boven je hoor je het geweld van de propeller toenemen en voorzichtig maak jij je los van de grond. Voor je het weet vlieg je over de  weilanden en steden van Nederland. Als je de helikopter weer aan de  grond zet zul je begrijpen waarom zoveel mensen dromen van vliegen. Een ervaring die je niet mag missen!

Wat moet je doen?

Wil je ook een helikopter proefles meemaken? Kijk dan in onze webshop voor ons aanbod of klik hier. Ook kan je een proefles cadeau doen aan vrienden of familie en bezorg ze een dag vol spanning en adrenaline. Een geweldige ervaring die je nog lang bij zal blijven.

Bestel vandaag nog een proefles in onze webshop en voor je het weet bestuur jij een helikopter!