Heli Holland

Over Heli Holland
Heli Hollandis opgericht in 1976 en dus al meer dan 35 jaar actief in de luchtvaart- en helikopterbranche. Zakelijk of privé, u kunt bij Heli Holland terecht voor uw helikoptervluchten.

Diensten van Heli Holland

Vliegschool
Heli Holland heeft een eigen vliegschool, met een groot aanbod aan vlieg breveten die gehaald kunnen worden. Wilt u carriére maken als helikopterpiloot? Dan bent u bij Heli Holland aan het juiste adres.

Vergaderruimte
Heli Holland heeft op vliegveld Lelystad en Heliport Amsterdam een spectaculaire vergaderruimte. U heeft uitzicht op de landingsbaan en geniet met uw zakenrelaties van een avontuurlijk uitzicht. Natuurlijk is een vergadering bij Heli Holland goed te combineren met een helikoptervlucht.

Zakelijke helikoptervluchten
Ook op zakelijk gebied bent u bij Heli Holland bij het juiste adres. Of het nu gaat om personenvluchten of transporttvluchten, Heli Holland is uw perfecte partner! Ook wanneer u een evenement organiseert of een bedrijfsfilm wilt maken met helikopterbeelden bent u bij Heli Holland aan het juiste adres!

Offshore
Heli Holland houdt zich onder andere  bezig met offshore vluchten. Dit bestaat onderandere uit het vliegen naar en van olieplatforms, lichtbakens enz. op zee.

Heli Holland Technics
Ook op het gebied van technisch onderhoud heeft Heli Holland veel te bieden. Niet alleen voor eigen helikopters, maar ook voor uw helikopter! Heli Holland is het meest uitgebreide & gecertificeerde helikopter onderhoudsbedrijf van Europa. Ook voor advies over de in- en verkoop van helikopters kunt u bij Heli Holland terecht.