Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen. Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op. 

Hoe het werkt

De lucht in
Wanneer u een rondvlucht maakt zal dit altijd uitgevoerd worden met een even aantal personen. Wij hebben helikopters waarbij 2 personen mee kunnen vliegen, maar ook helikopters met 4 personen. Wanneer u een oneven aantal tickets bestelt zullen wij u koppelen aan een andere persoon die ook een bestelling heeft geplaatst voor een oneven aantal helikopter rondvluchten.

Ticket zonder datum
U kunt bij ons een ticket zonder datum bestellen. U ontvangt uw ticket digitaal nadat wij uw betaling correct hebben ontvangen. Met behulp van uw ticket kunt u met ons een afspraak maken wanneer u wilt vliegen. Hiervoor gebruikt u het ordernummer. Houdt u er wel rekening mee dat door omstandigheden (bijvoorbeeld slecht weer, combineren van aanmeldingen) u mogelijkerwijs een telefoontje kunt krijgen van Heli Holland om de afspraak te verzetten.

Ticket op datum
Het is ook mogelijk om een ticket op datum te bestellen. U zult dan gedurende deze dag ingepland worden, hierover ontvangt u een bericht van Helikopter-vlucht.net. Door slecht weer kan het voorkomen dat de vlucht niet door kan gaan, u kunt dan een telefoontje van Helikopter-vlucht verwachten voor het verzetten van uw afspraak.

Soorten helikoptervluchten

Er zijn verschillende soorten helikoptervluchten te bestellen bij Helikopter-vlucht.net. Bekijk eens:

Betaling aan Helikopter-vlucht.net

Hoe kan ik bij jullie betalen?

iDeal
Als u voor iDeal kiest komt u in de vertrouwde bankomgeving terecht. Hier kunt u het bedrag direct overmaken waardoor u uw bestelling sneller in huis heeft.

Factuur
U kunt ook op factuur bestellen. U krijgt de factuur na de bestelling. De factuur dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de vlucht voldaan te zijn.