Proefles helikopter: vlieg zelf in een helikopter!

Vliegen, al sinds het begin van de mensheid is dit een droom van velen! Wil jij ook wel eens weten hoe het is om zelf te vliegen? Kom dan eens bij ons langs en ervaar onze helikopter proefles. Samen met één van onze professionele helikopterpiloten stap je in een helikopter. Deze helikopter mag je zelf besturen, een fantastische ervaring!

Hoe werkt het?

Op de dag van jouw helikopter proefles kom je naar ons helikopter vliegveld in Lelystad. Hier word je ontvangen met koffie of thee. Deze drinken we op tijdens een korte theorieles over de werking van de helikopter.
Wanneer alle vragen gesteld zijn is het tijd om de helikopter in te stappen. De rotoren gaan draaien, je voelt de helikopter lichter worden en voor je het weet kijk je uit over het prachtige Hollandse landschap. Na een succesvolle vlucht zet je de helikopter weer aan de grond en als je uitstapt weet je waarom helikopter vliegen een prachtige ervaring is!

Dat wil ik ook!

Ben jij overtuigd? Wil je ook wel eens een helikopter proefles meemaken? Bestel snel jouw proefles in onze webshop door hier te klikken. De proefles wordt ook vaak cadeau gedaan aan zoon of dochter bij het behalen van een diploma of aan ouders/grootouders bij het bereiken van een bijzondere leeftijd. Een fantastische ervaring welke je niet snel zal vergeten!

Bestel snel jouw proefles en voor je het weet vlieg jij in een helikopter!