Proefvlucht helikopter: Bestuur zelf een helikopter!

Sinds mensenheugenis is het al de grote droom van de mens om te vliegen. Is het ook uw droom om zelf te vliegen in en helikopter? Kom dan eens langs op vliegveld Lelystad voor een proefles in één van onze moderne helikopters! Je kruipt samen met een ervaren helikopterpiloot achter de stuurknuppel. Je krijgt de kans om zelf de helikopter te besturen! Een ongelofelijke ervaring die je niet mag missen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je een proefvlucht boekt kom je op de geboekte datum naar het vliegveld in Lelystad. Wanneer je aankomt krijg je eerst een briefing. Hierin krijg je uitleg hoe de helikopter nu precies werkt en wat er allemaal gaat gebeuren die dag. Dit alles doe je onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Wanneer de briefing klaar is, is het de hoogste tijd om te vliegen! Je hoort het vermogen van de helikopter toenemen, langzaam verneem je jezelf los komen van de grond en een minuut later vlieg je over Nederland. Als je de helikopter weer aan de grond zet zal er voor jou geen twijfel meer zijn: Vliegen is een geweldige ervaring!

Wil jij zelf vliegen?

Wil jij ook een keer een proefvlucht in een helikopter maken? Dat kan! Je kunt simpel een proefvlucht bestellen in onze webshop. Jij kunt zelf bepalen op welke dag je wilt vliegen. Om een vlucht te boeken klikt u hier. Wilt u een proefvlucht cadeau doen aan je zoon, dochter, ouders of vrienden? Dan kan dit ook. Je doet ze daarmee een onvergetelijke ervaring cadeau.

Wacht niet langer en bestel een proefvlucht voor in één van onze helikopters!